Cégünkről

Cégünk a CNC KRIDAN Kft. 2018 tavaszán indult Homokmégyen (Kalocsától 10km-re) azzal a szándékkal, hogy precíz, pontos gyártással kielégítsük a jövőbeli ügyfeleink igényeit a fémmegmunkálás és az egyedi alkatrész gyártás területén. Fiatal vállalkozás ellenére kollégáimmal nagy szakmai múlttal rendelkezünk.

2018-ban egy újonnan vásárolt DOOSAN DNM 5700-as megmunkáló központtal indult vállalkozásunk. Ez egy 3 tengelyes marógép. 

A berendezés 12000-es fordulatra képes, illetve a munkaasztal mozgástartománya X: 1050, Y: 570, Z: 510. A gép vezérlő egysége Heidenhain 620, mellyel széleskörű egyedi gyártást is tudunk vállalni.

2022. januárjában üzembe helyeztük a DMG MORI CMX 50 U, 5 tengelyes berendezésünket, mely 12,000 rpm főorsóval szerelt, max.X-elmozdulás 500 mm, max.Y-elmozdulás 450 mm, max.Z-elmozdulás 400 mm. Ezzel már sokkal összetettebb alkatrészek gyártását is tudjuk vállalni. A gép vezérlő egysége Heidenhain 620.

Az évek során a komplexebb gyártás érdekében szoros üzleti kapcsolatot alakítottunk ki környező vállalatokkal, így kooperációban összetettebb feladatok elvégzésére is képesek vagyunk, legyen szó esztergálásról, lézervágásról, huzalszikrázásról vagy akár bármilyen felületkezelésről.

A pontosabb, gyorsabb gyártás érdekében cégünk 2020. májusában megvásárolta a TopSolid CAD/CAM szoftvert. Ennek segítségével, már nem csak alkatrészek gyártására, de azok 3D-s tervezésére is képesek vagyunk. Rugalmasan tudunk igazodni megrendelőink igényeihez. 

A szoftver segítségével könnyen tudunk módosítani a már meglévő modelleken is, így értékes időt tudunk megtakarítani.

2021. májusában újabb mérföldkövet sikerült teljesíteni. A MARTON Szakértő Iroda Kft. által cégünk minőségirányitási rendszer auditáláson vett részt, mely során megszereztük az ISO 9001:2015 tanúsítványt, ezzel biztosítva az átláthatóságot.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és lehetőséget lát a jövőbeni közös együttműködésre, keressen minket bizalommal!

GÉPPARK

Tekintse meg korszerű gépparkunkat.

Összetettebb feladatok elvégzésére is képesek vagyunk, legyen szó esztergálásról, lézervágásról, huzalszikrázásról vagy akár bármilyen felületkezelésről.

m
Manager

Pamela Duncan

m
Director

Dennis Barnett

m
Designer

Angela Price

m
HR Leader

Alan Curtis

m
Human Recources

Angela Thompson

m
Manager

Matthew Banks